• Fri fragt over 798,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Butik i Glostrup

Om os

Profil
Askovgaard er en enkeltmandsvirksomhed, ejet og drevet af Anders Skovgaard. Læs mere om Askovgaard
Formålet med denne webshop er at sælge overtræk til havemøbler og parasoller af meget høj kvalitet til en fornuftig pris. Kvaliteten kommer til udtryk i materialevalget, fremstillingen og i de features, der er koblet på de enkelte produkter.

Filosofi
Der findes i dag en række udbydere af overtræk til havemøbler, spændende fra de mest simple og billige til overtrækkene med det rigtige navn, som også koster derefter. Tankegangen bag produkterne her på siden er, at levere produkter af høj kvalitet til fornuftige priser fordi dine havemøbler fortjener et godt overtræk og at din have også skal se pæn ud - også når du ikke benytter den. 

Vi bruger heldigvis vores haver og udendørsarealer en del her i Danmark. Og vi bruger også en del på køb af havemøbler og andet udstyr til haven. Men når det kommer til beskyttelse af vores dyrt indkøbte havemøbler, så bruger vi ofte den sorte sæk eller et stykke gammelt plastik. Det er synd, både for møblerne og for det menneskelige øje. 
Der er ikke noget værre end lyden af et stykke plastik, der blafrer ved bare det mindste blæsevejr. Og visuelt er det heller ikke noget kønt syn.

Jeg vil gerne have at haven er pæn hele året og der er et pænt havemøbelovertræk et første skridt på vejen.
Her på siden vil der hen af vejen komme flere tiltag og produkter, som kan være med til at gøre haven smukkere hele året.

 

Parasoller
Vi har et stort udvalg af gode haveparasoler. Både markedsparasoller og de store hængeparasoller. Du kan bestille direkte her på siden og få leveret med fragtmand eller du kan besøge butikken i Glostrup og se de forskellige parasoller og få en snak og måske få inspiration til hvilken parasol, der passer bedst til din have.

Butik i Glostrup

Besøg gerne butikken i Glostrup, hvor du kan se og købe alle de produkter du finder her på siden. Se de aktuelle åbningstider her.

Tilbehør til Rejsen
Askovgaard driver også webshoppen rejsepuder.dk, hvor der forhandles nakkepuder, rejsepuder og andet tilbehør til rejsen, såsom sovemasker, ørepropper og meget mere af det der gør rejsen mere behagelig. Produkterne der sælges på www.rejsepuder.dk er også af høj kvalitet og med beklemmelighed og funktionalitet for øje.